Nieuwe tennistrainster Martine Dijkman stelt zich voor

 
 
Hallo tennissers van SV.Harfsen,
 
Mijn naam is Martine Dijkman, ik ga vanaf september bij jullie aan de slag als tennistrainster.
 
Drie jaar geleden zijn mijn zus en ik voor onszelf begonnen, we hebben ruim 6 jaar ervaring in het geven van tennislessen.
We geven vooral tennislessen hier in de omgeving, zoals in Zutphen, Keijenborg, Steenderen en Vorden.
 
Misschien kennen jullie mijn zus Lisette Dijkman en mij wel. 14 Jaar geleden hebben we namelijk in Harfsen getraind en competitie gespeeld.
Altijd leuk om terug te keren na zo'n lange tijd maar nu als trainster.
 
Nadat we in Harfsen zijn gestopt met trainen heb ik zeker niet stil gezeten. Uiteindelijk heb ik in de top 20 van Nederland gestaan en in de dubbel zelfs top 10.
Door werk en blessures kan ik helaas niet blijven tennissen op dit niveau maar sta nog altijd categorie 2 op mijn KNLTB pasje.
 
Ik hoop jullie met deze ervaringen veel bij te brengen. Ik heb in elk geval enorm veel zin om in Harfsen aan de slag te gaan. Ik hoop jullie allemaal te zien op de tennisbaan!
 
Groetjes,
Martine Dijkman
 
 

Aanmelden voor tennislessen

 
Zin gekregen om tennislessen te volgen bij Martine? Dat kan op maandag- of donderdagavond.

De nieuwe lessencyclus start begin september maar eerst willen we inventariseren wie er graag tennislessen willen volgen. Meld je daarom op tijd aan, voor 6 juni 2016.

We verzamelen de mailtjes en nemen deze gezamenlijk in behandeling. Daarna zal er een definitieve planning gemaakt worden. Bij opgave graag voorkeursavond aangeven en eventuele voorkeur voor andere tennissers/tennisgroep.

 

Lestijden & tarieven:

 
Jeugd:
30 lessen per jaar (15 lessen voorjaar en 15 lessen in najaar).
Op 5 september starten de lessen. Op de donderdag is er voor de jeugd de mogelijkheid om een  2e keer te lessen (naast de maandag). 
De kosten blijven € 8,- per les (€ 120,- per 15 lessen). Deze worden na de lessenreeks in rekening gebracht met eventueel de kosten van deelname competitie.
 
Volwassenen:
Volwassenen volgen een lessenreeks van minimaal 8 lessen. Dit zal telkens in overleg met deelnemers en trainster worden verlengd. 
De kosten per les bedragen bij een lesgroep van 4 personen € 10,- p/p dat is € 80,- per lessenreeks. (Dit zal door Dijkman Tennis rechtstreeks aan de deelnemers worden gefactureerd.)
 
Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Nienke Krikke of Jordi Bultman