World Tour Competitie

 

Tenniskids gaan meedoen in de World Tour competitie 2015

 
Drie Harfsense tenniskids zullen dit jaar voor het eerst  meedoen aan de Tenniskids World Tour competitie. Bram, Stan en Finn gaan in de oranje competitie spelen, dit is voor kinderen van 8 tot 11 jaar.
Omdat de kinderen in de trainingen van tennisleraar Stijn zo snel vooruit zijn gegaan, zijn ze eerder al overgestapt van de rode naar de oranje tennisbal. Ze zijn inmiddels in staat echt goede rally's te spelen, dat is erg leuk om te zien.
 
Door mee te doen aan de World Tour competitie kunnen de kinderen zich verder ontwikkelen en doen ze spelervaring op. Dit is belangrijker dan het winnen of verliezen van een wedstrijd, voorop staat het spelplezier. Hier ligt ook een rol voor de ouders die hun kinderen tijdens de competitie positief moeten proberen te stimuleren.
Klik hier voor 10 tips hoe om te gaan met winnen en verliezen.
 
De kinderen zijn begonnen bij rood en op dit moment toe aan oranje. Na deze fase komt de groene fase en uiteindelijk zullen ze wedstrijden gaan spelen met de echte wedstrijdbal. De verschillende fases binnen de tenniskidscompetitie zorgen ervoor dat de kinderen met plezier tennissen, ieder op zijn eigen niveau.

Zodra de speelschema's bekend zijn bij de KNLTB krijgen alle deelnemers een mail met de benodigde informatie.
 
Klik hier voor de meest actuele informatie over alle worldtour events waar het jeugdteam van sv. Harfsen aan meedoet. Klik hier voor het World Tour reglement.
 
De eerste zes speeldagen Prachtige rally uit de Britse World Tour competitie
Zondag 8 maart
Zondag 5 april
Zondag 3 mei
Zondag 7 juni
Zondag 5 juli
Zondag 2 augustus