Verslag Laddercompetitie

Dankzij een uitzonderlijk zachte winter hebben we in de laddercompetitie veel mooie wedstrijden kunnen tennissen. 24 mensen  hadden zich dit jaar voor de ladder ingeschreven,  zodat we vier poules met drie dubbelteams konden maken.
Henk Besselink  had de tenniskoppels weer perfect samengesteld want in de meeste tennispartijtjes waren de spelers erg aan elkaar gewaagd. Er zijn 4 rondes gespeeld waarna uiteindelijk de beste dubbelteams terecht bovenaan de ladder zijn geeindigd. Nu is het wel zo dat we in deze laddercompetitie het adagium koesteren van "Het proces belangrijker is dan het resultaat".  Wat dit laatste betreft was het zeker een geslaagd toernooi, het was vaak erg gezellig op de tennisbaan en na afloop in het clubhuis.

Om de competitie in stijl af te sluiten hebben we op zondag  23 maart met 8 teams nog een slottoernooitje gespeeld. Met 4 teams in de oorspronkelijke samenstelling en 4 gelegenheidsteams.
Er werd zelfs een heuse finale gespeeld waarin het gelegenheidsduo Marcel Pasman/Frank Enderink het opnam tegen het beste team uit de laddercompetitie Bertus Schoneveld/Tonny Wichers. Onder toeziend oog van de andere deelnemers, die lekker met een drankje op het terras zaten te genieten van het mooie weer. Ze brachten hiermee het eerder genoemde adagium vol overtuiging  in de praktijk.

Alle spelers die aan de laddercompetitie meegedaan hebben, bedankt.  Voor iedereen die er deze keer niet bij was, niet getreurd, volgend jaar is er weer een kans.

terug