Verslag clubkampioenschappen jeugd 2014

Zondag 22 juni was het dan eindelijk weer zover!
De jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd vonden weer plaats. Prachtig weer, veel toeschouwers, 16 deelnemers, limonade, chips, ijsjes en cake. Wat wil je nog meer!
De kinderen waren ingedeeld in 3 poules:
• Jeugd t/m 10 jaar
• Jeugd t/m 14 jaar
• Jeugd t/m 18 jaar
De dag werd gestart met een gezamenlijke warming – up gegeven door onze eigen tennisleraar Stijn Koolschijn!
Daarna zijn de poule wedstrijden van start gegaan! Voor de jeugdleden t/m 8 jaar waren er verschillende activiteiten georganiseerd, te denken aan spelletjes op tennisgebied maar ook wedstrijdelementen werden er beoefend.
Het publiek heeft tijdens deze clubkampioenschappen kunnen genieten van spannende en hoogstaande wedstrijden. De kinderen waren ook dit jaar weer opvallend aan elkaar gewaagd.
De finale in de categorie Jeugd t/m 10 jaar werd gespeeld door Bram Halfman en Finn Anders Ligaard. Deze partij was erg spannend en werd uiteindelijk met 2 punten verschil gewonnen door Bram Halfman.
Bij de jeugd t/m 14 jaar ging de finale wedstrijd tussen Daan Halfman en Jari Drogt. Daan Halfman bleek de sterkere te zijn en heeft hiermee de beker voor de 1e plaats in ontvangst mogen nemen!
In de categorie jeugd t/m 18 jaar werd de finalewedstrijd gespeeld door Mila Kalfsterman en Rachiel de Boer. Mila Kalfsterman heeft uiteindelijk de overwinning binnen gesleept.
Afsluitend kunnen we op een geslaagde dag terug kijken. Het waren leuke clubkampioenschappen. Niemand ging met lege handen naar huis. Voor iedere deelnemer was er een medaille als herinnering. Alle deelnemers bedankt voor de mooie wedstrijden die wij mochten zien. Onze dank gaat natuurlijk ook uit naar de ouders/begeleiders die ons hebben geholpen met tellen en naar Henk die altijd ervoor zorgt dat in de kantine alles goed verloopt!
 

Namens de jeugdcommissie,
Nienke Krikke

terug