Verslag Clubkampioenschappen enkel

Zondagmiddag 24 juni werden op tennispark ’t Schoolder in Harfsen de finales gespeeld van de clubkampioenschappen enkel.

Bij de heren 5/6 kwamen Jordi Bultman en Harry Lobeek tegenover elkaar te staan in de finale. Jordi begon de wedstrijd heel sterk en pakte de eerste 3 gamepunten. Harry kwam goed terug en wist de eerste set te winnen met 6-4 het publiek hoopte op nog wat spektakel, maar in de tweede set bleek Harry een taaie tegenstander te zijn. Hij won deze set met 6-1. De wisselbeker heren 5/6 staat weer een jaartje bij Harry op de schouw.
 
Na spannende halve finales in de heren 7/8 stonden deze middag Marcel Demoniére en Jorik Noordkamp tegenover elkaar in de finale. Marcel, de clubkampioen van 2017, had zijn titel te verdedigen. Jorik had in de poulewedstrijden laten zien dat hij een waardig tegenstander kon zijn voor Marcel. Marcel wist echter de kalmte te bewaren en mede dankzij zijn geweldige loopwerk is hij wederom clubkampioen geworden in de 7/8. Hij had genoeg aan twee sets om Jorik te verslaan met 6-1/6-4.
 
De damesfinale 7/8 tussen Liesbeth van de Stadt en Ilja Bomers was vrijdagochtend al gespeeld. De enige wedstrijd deze week die halverwege even onderbroken werd door een hevige regenbui. Dat mocht voor Liesbeth niet baten. Ilja won de wedstrijd in twee sets (6-3/6-4)en mag zich komend jaar clubkampioen noemen.
 
Al met al was het een heel sportieve en gezellige week en kan de vereniging terugkijken op een geslaagd toernooi.