Tennislessen voorjaar 2017

We bieden jullie graag de mogelijkheid om de lessen voort te zetten in het voorjaar, of om te starten met volgen van tennislessen.
Zie dit als goede voorbereiding op de voorjaarscompetitie of als kans je verder te verbeteren en nog meer plezier te beleven aan het tennissen.
 
Belangrijk: Wanneer je dit najaar tennisles hebt gevolgd gaan we er vanuit dat je doorgaat mits we geen afmelding van jullie ontvangen.
 
Als je nog geen tennisles hebt gevolgd maar wel enthousiast bent om hier mee te starten, ontvangen we graag een mailtje van je en plannen we je in! Geef dan in de mail even aan welke dag (maandag of donderdag) je voorkeur heeft met eventueel een voorkeurstijd dan kunnen we indien mogelijk hier rekening mee houden.
 
De lessen zullen eind maart van start gaan, de exacte datum zal binnenkort bekend worden gemaakt.
 

Kosten van de tennislessen:

 
Jeugd  
30 lessen per jaar (15 lessen voorjaar en 15 lessen in najaar). Op 5 september starten de lessen. Op de donderdag is er voor de jeugd de mogelijkheid om een 2e keer te lessen (naast de maandag).  De kosten blijven € 120,- per 15 lessen. Deze worden na de lessenreeks in rekening gebracht met eventueel de kosten van deelname competitie.
 
Volwassenen
Volwassenen volgen een lessenreeks van minimaal 8 lessen. Dit zal in overleg met deelnemers en trainster worden verlengd.  De kosten per les bedragen € 10,- dit is € 80,- per lessenreeks. De lessen worden door Dijkman Tennis rechtstreeks aan de deelnemers gefactureerd.
 
Voor aan- of afmelding en meer informatie kun je mailen naar:
 
Nienke Krikke: nienkekrikke@gmail.com
Jordi Bultman: jordi@brandwisegroup.nl