Tenniskids Harfsen en Laren spelen samen competitie

In de voor- en najaarscompetitie World Tour Oranje hebben Britt en Roos meegespeeld in een jeugdteam van ’t Laerveld. Afgelopen voorjaar speelden zij voor het eerst enkels en dubbels op een driekwart veld. Vooraf hebben ze bij 't Laerveld kennis gemaakt met hun teamgenoten en hebben ze samen getraind. Een leuke samenwerking tussen Harfsen en Laren.
 
Tijdens de wedstrijden speelden ze zo zelfstandig mogelijk de wedstrijden. Ze moesten zelf aangeven of een bal in of uit is, zelf de stand bijhouden, daarbij hardop tellen en dan ook nog goede ballen proberen te slaan. Het was wel heel spannend in het begin, toch ging het ze steeds beter af. Maar het allerbelangrijkste was dat ze er lol in hadden. Niet alleen in het tennissen, maar ook met elkaar. Ze zijn na twee competities een echt team geworden!
 
De resultaten bleven ook niet uit. Tijdens een competitiedag speelden ze wedstrijden tegen drie andere teams. Degene die de meeste wedstrijden won, eindigde bovenaan. In de najaarscompetitie World Tour Oranje I zijn ze drie keer eerste geworden en twee keer tweede. Op de foto de herfstkampioenen.