Fantastisch tenniskamp

Afgelopen weekend hebben de jeugdleden van Tennisvereniging Harfsen geslapen in het clubhuis van de vereniging. Voor het eerst is er een tenniskamp georganiseerd in Harfsen en waar kun je dat beter doen dan op het eigen terrein, tennispark ’t Schoolder in Harfsen?
 
Het clubhuis was omgebouwd tot een gezellige slaapplek en buiten hing een zelfgemaakte ‘tenniskamp vlag’ zodat het duidelijk was dat de kinderen die nacht het clubhuis hadden ingenomen.
Er is in het weekend volop getennist, maar er was ook voldoende ruimte voor andere leuke dingen zoals lasergamen, een speurtocht, marshmallows roosteren boven een kampvuur en gezellig met elkaar aan grote tafels eten. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.
 
Lijkt het je leuk om te tennissen en volgend jaar ook mee te gaan op tenniskamp?
Op maandagmiddag en avond worden er lessen gegeven door tennisleraar Tim de Witte. Meer weten over de tennislessen? Kom langs om eens mee te doen of mail naar jeugd@tennisharfsen.nl of bel naar Ilja Bomers, 06-18909536.
Heel leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen die een nieuwe sport willen leren of tennissen weer willen oppakken!