Clubkampioenschappen Enkel 2019

Beste leden,

Graag willen we jullie uitnodigen om mee te doen met de clubkampioenschappen enkel van onze tennisvereniging van 10-23 juni. We hebben dit jaar 4 categorie├źn: Heren 6/7, heren 8/9, dames en 65+

We hebben de formule dit jaar wat opgefrist:

  •     Kleine poultjes

  •     Winnaars krijgen een uniek kampioen T-Shirt

  •     Een App groep voor elke categorie

  •     Voor het eerste een 65+ categorie

  •     Hapjes op meerdere wedstrijddagen en hapjes en muziek op de finaledag 23 juni.

De heren en dames wedstrijden zullen gespeeld worden vanaf 10 juni. We proberen de poules klein te houden zodat mensen die druk zijn ook mee kunnen doen. Je speelt misschien maar een paar wedstrijdjes. Via de app groep kun je makkelijk wedstrijden verplaatsen en blijf je op de hoogte van de resultaten van anderen. De finales zullen gespeeld worden op zondag 23 juni.

De 65+ wedstrijdjes worden gespeeld op tijd. Per wedstrijd sta je 30 minuten op de baan. Deze wedstrijden zullen bij voorkeur gespeeld worden op de finaledag. De winnaar is diegene die de meeste games heeft gewonnen.

Hou onze club levendig en geef je (dit jaar wel eens) op voor de clubkampioenschappen! We hopen dat het vanaf 10 juni t/m 23 juni een gezellige boel is op de tennisclub.

Aanmelden kan via: www.toernooi.nl (zoek op 'Harfsen'), via het inschrijfformulier in het clubhuis, via een mailtje naar info@tennisharfsen, of bel/app naar 06-18909536.

Vergeet niet je verhinderingen door te geven, dat scheelt veel gedoe! Aanmelden kan tot en met zondag 2 juni.

Tot op de baan,

Groet Henk Kerkdijk en Ilja Bomers

 

Terug